logo
Alu i Pvc stolarija, konstrukcije, stakla te prateću opremu i dodatke.
U poslu sa stolarijom smo 20 godina. Obratite nam se s povjerenjem,a mi Vam garantiramo najbolje cijene za najvišu klasu stolarije u Hrvatskoj.
Title Image

ALU sustavi za unutrašnjost

MB-EXPO/MB-EXPO MOBILE
U našoj ponudi imamo razne boje i strukture stakla za svaki arhitektonski dizajn.

MB-EXPO/MB-EXPO MOBILE

Sustav fiksnih, operativnih i pokretnih zidova u unutrašnjosti vašeg poslovnog, trgovačkog i izložbenog prostora, a može biti i izuzetno prikladan za modernu gradnju kuća, stanova i hotela jer u našoj ponudi imamo razne boje i strukture stakla za svaki arhitektonski dizajn.

MB-EXPO/MB-EXPO MOBILE fiksni i pokretni pregradni zidni sustav koristi se za izradu unutarnjih pregradnih fiksnih i pokretnih zidova. Odlikuje ga kaljeno staklo fiksirano u ALU stezne profile koji su njegova strukturna komponenta. Sastavni dijelovi ovog sustava omogućavaju izradu fiksnih zidova, pokretnih zidova, harmo i preklopnih vrata te vrata za elegantne prostore za tuširanje bez praga.

UNUTARNJI ALU SUSTAV

MB-45 OFFICE

Unutarnji ALU sustav za vaše urede, sobe za sastanke, izloge, predsoblja…

Odlikuje ga:

 • izvrsna kvaliteta materijala
 • najnovija tehnologija plastificiranja i zaštite ALU profila
 • lagana i izdržljiva struktura
 • dubina ALU profila 45 mm
 • elegantan dizajn koji će podići izgled vašeg prostora
 • velik izbor boja po RAL karti
 • mogućnost ostakljenja do 25 mm (namjenske 8, 10 i 12 mm kaljene ploče)
 • mogućnost izrade različitih unutarnjih vrsta pregradnih zidova, prozora, vrata, predsoblja i sl.
 • mogućnost izrade automatskih kliznih vrata za ulaze u trgovine, poslovne zgrade, hotele…
 • opcija dimnootporna vrata MB-45D (u razredima Sm i Sa)
 • neprekidno montirana brtvila za zastakljivanje, bez rezanja po uglovima
 • mogućnost promjene dizajna interijera
 • kompatibilan s mnogo sistema stakala i dodatne opreme
MB-EXPO, MB-EXPO MOBILE

MB-EXPO/MB-EXPO MOBILE fiksni i pokretni pregradni zidni sustav koristi se za izradu unutarnjih pregradnih fiksnih i pokretnih zidova. Odlikuje ga kaljeno staklo fiksirano u ALU stezne profile koji su njegovom strukturnom komponentom. Sastavni dijelovi ovog sustava omogućavaju izradu fiksnih zidova, pokretnih zidova, harmo i preklopnih vrata te vrata za elegantne prostore za tuširanje bez praga. Ovaj sustav može se koristiti do maksimalne visine od 4 m. Maksimalna širina jednog dijela iznosi 1,4 m, a ukupna je širina neograničena.
Moguća su dva izbora profila [od razine poda]: niski – 36 mm i visoki – 100 mm. Strukturna je dubina profila 33 mm za niske profile i 35 mm za visoke profile, ali postoji mogućnost izjednačavanja korištenjem širih dekorativnih profila. Sustav omogućava upotrebu kaljenog stakla sljedećih debljina: 8, 10 i 12 mm. Brtve za ostakljivanje skrivene su za dodatnu estetiku.
Korištenje MB-EXPO/MB-EXPO MOBILE sustava omogućava jednostavnu promjenu funkcionalnosti unutarnjih prostora i podjelu površine interijera. Također imamo mogućnost izbora među različitim bojama i opciju dvobojnog sistema, a za profile visoke 100 mm moguće je koristiti niže brtve četkica za povećanje zvučne izolacije (sobe za sastanke, privatni dijelovi i slično).
Uz visoku kvalitetu i eleganciju ovaj sustav odlikuje mnoštvo kombinacija i sistema koji će definitivno ostvariti vašu viziju.