logo
Alu i Pvc stolarija, konstrukcije, stakla te prateću opremu i dodatke.
U poslu sa stolarijom smo 20 godina. Obratite nam se s povjerenjem,a mi Vam garantiramo najbolje cijene za najvišu klasu stolarije u Hrvatskoj.
MB-77HS KUTNI SISTEM

Stanovi, kuće ili hoteli s panoramskim pogledom na okolicu san su mnogih investitora tijekom provođenja projekta gradnje. MB-77HS kutna podizno-klizna stijena savršen je izbor za sve one koji traže najviše od svoga doma te nevjerojatan panoramski pogled i najvišu estetiku.
Neki bi se odmarali u dnevnoj sobi kako bi ostali zatvoreni od vanjskog svijeta, a drugi sanjaju o trenutku kad tamo mogu udahnuti zrak kako bi ublažili svoj umor. Međutim, istinski bijeg od buke svakodnevnog života moguć je samo u skladu s prirodom. Vrt u dvorištu i kontakt s pažljivo uzgojenim biljkama najbolji su načini za opuštanje. MB-77HS kutna podizno-klizna stijena sad omogućava otvaranje dnevnog boravka s dvije strane građevine bez stupa. Ovo rješenje pruža pristup vanjskim pogledima i mogućnost uređenja zgrade na originalan i moderan način.

Jedan korak od vrta

Kutne stijene koje povezuju dnevni boravak s vrtom utječu ne samo na estetiku unutrašnjosti već i na fasadu zgrade te imaju ključnu ulogu, a ta je da štite kuću od gubitka topline ili provale.
MB-77HS kutni sustav izuzetno je praktično rješenje koje ne zauzima prostor. Lako ga koriste djeca i osobe s invaliditetom. S ovim sustavom dobili ste više prostora te su vam se otvorile druge mogućnosti estetskog dizajna.
Da bi stijena bila funkcionalna i estetski prihvatljiva, potrebni su visokokvalitetni materijali, tehnologija i usavršen dizajn. MB-77HS sustav njihova je mješavina. Odlikuju ga ušteda energije uz funkcionalnost, udobnost i estetiku.
Također, sustav omogućava da stijena bude opremljena protuprovalnim staklom bez značajnijih promjena u konstrukciji zbog zatvorene letvice.
Još je jedna prednost sustava udobnost otvaranja i zatvaranja vrata koju pruža dodatna opcija “HS-Master” pogon (elektromotor) kojom se upravlja pomoću gumba ili daljinskog upravljača. Također, vrijedna je spomena i široka paleta boja što vam garantira najveću estetiku građevine.
S obzirom na svoje specifičnosti, sustav se može koristiti ne samo u stambenoj gradnji već i u javnim zgradama poput stanova ili hotela. Odlično se uklapa u stil moderne i transparentne arhitekture. MB-77HS kutna podizno-klizna stijena ne samo da poboljšava izgled zgrade već također pruža panoramski pogled iznutra i maksimalno osvijetljen prostor te je savršen izbor za povezivanje dnevnog boravka sa zelenim vrtom.

Kvaliteta, funkcionalnost, estetika, udobnost: MB-77HS kutna podizno-klizna stijena

Odlikuju je:

Kvaliteta

visoka estetika

funkcionalnost

ZAŠTO MB-77HS CORNER STIJENA?
 • Panoramski pogled iznutra
 • Maksimalno otvoren i osvijetljen prostor
 • Podiže izgled cijele građevine
 • Sustav bez barijere između unutarnjeg i vanjskog prostora (prag koji je u ravnini poda)
 • Inovativan i sofisticiran sustav
 • Izvrsna toplinska izolacija
 • Izvrsna hidroizolacija i zrakonepropusnost
 • Izvrsna otpornost na vremenske utjecaje
 • Originalna zaštita i plastifikacija profila
 • Moguća opcija s elektromotorom (kompletno upravljanje daljinskim upravljačem)
 • Velik izbor boja i dekora
 • Izuzetan estetski dizajn profila
 • Moguća izrada u dvjema varijantama, pod kutom od 90° i pod kutom od 270°