logo
Alu i Pvc stolarija, konstrukcije, stakla te prateću opremu i dodatke.
U poslu sa stolarijom smo 20 godina. Obratite nam se s povjerenjem,a mi Vam garantiramo najbolje cijene za najvišu klasu stolarije u Hrvatskoj.
OTKLOPNO KLIZNA STIJENA ENERGETO

Za najveću ljepotu i udobnost vašeg doma.

Otvorite svoj prostor, ispunite ga prirodnom svjetlošću i priuštite sebi predivan pogled.

Naše otklopno-klizne stijene izrađujemo iz dvaju Premium sustava:

energeto 5000 ili energeto 8000 uz koje ugrađujemo specijalno dizajnirana krila visine 105 mm za maksimalnu statiku, funkcionalnost, sigurnost i dugovječnost ovog sustava.

Također, uz odabir između dvaju Premium sustava profila, za vas u ponudi imamo dva sistema upravljanja: klasični izbačaj i automatski izbačaj.

Klasični izbačaj ne samo da zadovoljava svojom statikom, tihim radom kod korištenja i svojom dugovječnošću, nego je visoko udario ljestvicu na tržištu kliznih sustava.

Automatski izbačaj, uz to što ga krase osobine klasičnog, podiže ovu stijenu na sasvim novi nivo, a vas će sigurno oduševiti svojom funkcionalnošću i jednostavnim upravljanjem čak i kod velikih gabarita.

Odlikuje ga:

Predivan pogled

Sigurnost

Funkcionalnost

85 MM

UGRADBENA DUBINA

6

komorni sistem

105 MM

visina krila

0,65 W/m2K

Uw - Vrijednost

3 sigurnosne

IZOLACIJSKE BRTVE

POWERDUR®

Saznaj više
POWERDUR

Što je powerdur inside??

 

U suradnji s BASF razvijen je specijalni materijal od patentiranih masa u kombinaciji sa staklenim vlaknima. Powerdur u profilu iznutra brine za njegovu stabilnost te time čelično ojačanje čini nepotrebnim. S powerdurom®, umjesto čeličnih ojačanja u unutrašnjosti profila, dostižemo bitno bolju statiku (čvrstoću) i topinsku izolaciju, a krasi ga to što, za razliku od čelika, nije naknadno uvučen u profil nego je PVC profil ekstrudiran oko powerdur traka, stvarajući time neodvojivu, izuzetno čvrstu jednu cjelinu. Također, kod powerdur sistema jako je bitno to što se može variti na način da, kad bi se uzeo okvir prozora, nemate četiri odvojena ojačanja (dvije vertikale i dvije horizontale), nego imate jedno neprekidno ojačanje duž cijelog okvira prozora uokolo.

Jeste li znali,da …

… je energeto® prozor s powerdur® tehnologijom do 25 % čvršći i do 20 % lakši nego konvencionalni PVC prozor? To znatno utječe ne samo na kvalitetu, toplinsku izolaciju i funkcionalnost stolarije nego i na sve ostale segmente kao što su kvalitetnija i preciznija proizvodnja, niži troškovi goriva kod transporta te lakša i kvalitetnija montaža.

SAFETEC INSIDE®

ŠTO JE TO SAFETEC INSIDE?

Protuprovalnu zaštitu obvezno treba uzeti u obzir prilikom kupnje prozora jer počinitelji u većini slučajeva provaljuju kroz prozor. Provalnici imaju svega dovoljno na raspolaganju, osim vremena, stoga je svaka minuta koju prozor može izdržati važna prilikom pokušaja provale. U prošloj se godini samo u Hrvatskoj dogodilo 10 906 provala.

Što je safetec inside?
Kao treća brtva u sredini profila s jedne strane služi za poboljšanje toplinske izolacije, hidroizolacije, zvučne izolacije i zrakonepropustnosti, a s druge strane sprečava kontakt s okovom i lagano podizanje krila alatima, a samim time i plan provalnika.

Opustite se jer sa safetec inside odlučili ste se za najbolje sigurnosne elemente u profilu. Uz ovakav izuzetan sigurnosni sustav safetec inside na poklon dobijete okov s protuprovalnom zaštitom.
Kao što vidite, izuzetno je bitno da treća (srednja) brtva bude identična kao i ostale dvije u profilu, ekstrudirana od čvrstog materijala u komadu zajedno s profilom kako biste dobili dodatnu sigurnosnu zaštitu. Čvrsta brtva pruža čvrst oslonac, a samim time i maksimalnu termoizolaciju, zvučnu izolaciju, hidroizolaciju i zrakonepruposnost. Osim toga, ovaj sustav odlikuje i brtve na trima razinama: svaka je brtva na svojoj visinskoj razini, a samim time i profil je dizajniran na trima razinama, što značajno pridonosi svemu navedenom.

Bezbrižan život s tehnologijom aluplast®

SREDNJE KRILO (105 mm KRILO)®

Saznaj više

Kod PVC stolarije postoje prozorsko krilo, srednje krilo (105 mm) i veliko krilo (120 mm).
Visina prozorskog krila ovisi o izabranom sustavu. Veliko je krilo sustav za naša ulazna vrata, a srednje je krilo (105 mm) za sustave elemenata velikih gabarita.
Naše otklopno-klizne stijene napravljene su od najvećeg mogućeg krila koje se može ugraditi u njih, a to je srednje krilo (105 mm) koje vam garantira dugotrajnost otklopno-kliznih sustava.

  • Većina se otklopno-kliznih stijena u Hrvatskoj zbog uštede proizvodi od prozorskog krila, no takve stijene nisu dugotrajne.

UV PROTECTION®

Saznaj više

UV zaštita u materijalu PVC profila.

Jedina prava učinkovita UV zaštita profila.

– U PVC masu prije ekstrudiranja profila dodaju se UV stabilizatori koji uvelike sprečavaju utjecaj UV zračenja na profil.

-Što to znači?

– Dugotrajniji vijek profila bez promjena boje, gubitka čvrstoće i funkcionalnosti.

NEW GENERATION®

Saznaj više

New generation oznaka je za trenutačno najnoviju generaciju profila. Isto kao i u svijetu automobila ili mobilnih uređaja, u svijetu stolarije, samo dosta rjeđe, postoje stariji sistemi profila i novi unaprijeđeni sistemi profila.

Što to znači?

Kad se sustav profila promijeni te unaprijedi najnovijim tehnologijama u segmentima toplinske izolacije, hidroizolacije, sigurnosti, statike i funkcionalnosti, tada taj sustav sortiramo u novu generaciju profila.