logo
Alu i Pvc stolarija, konstrukcije, stakla te prateću opremu i dodatke.
U poslu sa stolarijom smo 20 godina. Obratite nam se s povjerenjem,a mi Vam garantiramo najbolje cijene za najvišu klasu stolarije u Hrvatskoj.
Title Image

Pvc stolarija

Premium

Premium PVC stolarija proizvodi:

Standard

Standard PVC stolarija proizvodi:

ALUMINIJSKA OBLOGA

Elegantna je optika trenutačno u trendu i to u cijelom području građevine. Izgled vaših prozora može se oplemeniti aluminijskim oblogama aluplast ALUSKIN..

Saznaj više

PLANITHERM 4S EVOLUTION

Najnaprednije staklo na tržištu. Najbolja termoizolacija i solarna kontrola tijekom svih godišnjih doba uz maksimalno propuštanje zdrave, prirodne svjetlosti.

Saznaj više

TERMOIZOLACIJA

Naša PVC stolarija posjeduje vrhunsku toplinsku izolaciju. Svojim inovativnim tehnologijama u profilu čuva toplinu vašeg doma.

Saznaj više

ZAŠTITA OD BUKE

Želite vaše buduće mjesto boravka učiniti ugodnim bez neugodnih zvukova ili je vaše trenutačno mjesto boravka izuzetno bučno i nemate svoj mir?

Saznaj više

ATESTI I CERTIFIKATI

Laboratorijska ispitivanja uzoraka izvode se prema unaprijed utvrđenom programu koji se izrađuje u okviru programa istražnih radova te služi za utvrđivanje kakvoće proizvoda i daljnje unapređenje.

Saznaj više

OBLICI

Također, stolarija može biti izrađena u varijantama raznih oblika kao što su okrugli elementi, lukovi, polu lukovi, okovi, kosine i kontra kosine. Uz to, radimo i jedinstvenu stolariju po vašim željama.

Saznaj više

POLUOLIVE

U ponudi imamo više vrsta poluoliva koje odgovaraju svakom dizajnu, stilu i području namjene. Imamo poluolive s prilagođenim sigurnosnim otvaranjem, poluolive stupanjske, poluolive aluminijske…

Saznaj više

ALU I PVC KLUPICE

U našoj ponudi za vas imamo ALU vanjske klupice i PVC unutarnje. Naša je preporuka da prilikom narudžbe stolarije naručite i komplet unutarnjih i vanjskih klupica. Ugradnja ide odmah uz stolariju..

Saznaj više
TEHNOLOGIJA COOL-COLORS ZA NAJVIŠE PERFORMANSE
Puna boja, drvo-dekor, mat, sjajna ili kombinacija različitih boja (unutra-van) - izbor je na vama.

Sofisticirana tehnologija boja cool-colors za najviše performanse, najveću dugotrajnost te jedinstven estetski dizajn. Prozori vam omogućavaju sasvim jedinstvene naglaske.

Bilo da je riječ o:

uobičajenom stilu kuće

gradskim vilama

mediteranskom načinu gradnje

jednostavnoj futurističkoj arhitekturi,

s našim aluplast prozorima možete uskladiti vaš željeni stil.

Imate izbor u mnogobrojnim različitim bojama i dekorima: od klasične bijele preko elegantnog antracita do mnogobrojnih ekstravagantnih tonova. Svi naši sustavi u boji ili dekoru koriste inovativnu i sofisticiranu tehnologiju Cool-Coolors koja kod izraženog sunčevog zračenja sprečava pregrijavanje profila, a samim su time boje i dekori dugovječni te postojani.

Sve su boje i dekori napravljeni isključivo u originalnoj izvedbi od strane proizvođača profila, što vam garantira najvišu kvalitetu, dugotrajnost i zaštitu profila.

Saznajte više o cijenama Pvc stolarije i Pvc prozora te nam pošaljite upit.

POGLEDAJTE BOJE I DEKORE ZA PVC STOLARIJU

Boje vašoj kući daju nezamjenjivi izgled. Javite nam se, rado ćemo vas savjetovati!

PVC STOLARIJA BOJE :