logo
Alu i Pvc stolarija, konstrukcije, stakla te prateću opremu i dodatke.
U poslu sa stolarijom smo 20 godina. Obratite nam se s povjerenjem,a mi Vam garantiramo najbolje cijene za najvišu klasu stolarije u Hrvatskoj.
Title Image

Pvc ulazna vrata

ODABERITE PVC ULAZNA VRATA KOJA VAM ODGOVARAJU

Skriveno krilo, aluminijska obloga, boja ili dekor; nema neostvarenih želja u odabiru izgleda.

ULAZNA SU VRATA OGLEDALO VAŠE KUĆE
Odabir pravog sustava iznimno je važan.

Prvi dojam je iznimno važan

Ulazna su vrata ogledalo vaše kuće, stoga bi trebala biti savršeno usklađena s arhitekturom i dizajnom objekta, istodobno pružajući toplinsku izolaciju i sigurnost. Upravo je zato odabir pravog sustava iznimno važan. Mi nudimo brojne izvedbe koje su kompatibilne s prozorskim sustavima te koje ispunjavaju posebne zahtjeve.

Skriveno krilo

Aluminijska obloga

Sigurnost

Skriveno krilo, aluminijska obloga, boja ili dekor; nema neostvarenih želja u odabiru izgleda.

Saznajte više o cijenama Pvc ulaznih vrata i pošaljite nam upit.

UKRASNI PANELI

Kad su naša PVC ulazna vrata izrađena, u njih ugrađujemo PVC/HPL ukrasne panele po vašem izboru. Pogledajte našu ponudu ukrasnih panela za PVC ulazna vrata.

Pvc - hpl paneli

OPCIJE ZA PVC VRATA

Izabrali ste ukrasni panel, boju i rukohvate za vaša vrata, ali želite nešto jedinstveno, uočljivo, elegantno i naprosto očaravajuće? Želite podići estetsku vrijednost vaše kuće na najvišu razinu?

POKLANJAMO VAM ZAVARENO ČELIČNO OJAČANJE

Čelična ojačanja u vratima rezana pod kutom od 45° te zavarena u jednu cjelinu.
Uz vrhunski profil, sistem profila i okov, ulazna vrata moraju imati i spojenu unutarnju čeličnu strukturu (ojačanje) da bi bila prvoklasna.
Naša PVC ulazna vrata izrađena su iz najboljeg PVC profila u sistemu najvećeg profila krila (116 mm) s ugrađenim najnaprednijim okovom. Za najviše performanse imaju spojeno čelično ojačanje na način da su čelični profili u vratima rezani pod kutom od 45° te su na njihove krajeve ubačene specijalne spojnice za tu namjenu i one su zavarene, stoga je čelično ojačanje u jednoj cjelini, što značajno poboljšava statiku i dugotrajnost samih ulaznih vrata.
Naša vrata i nakon mnogo godina korištenja funkcioniraju kao i prvog dana.

OPCIJA SKRIVENO KRILO

PVC ulazna vrata sa skrivenim krilom
Atraktivan, zavodljiv i nesvakidašnji izgled

Izabrali ste ukrasni panel, boju i rukohvate za vaša vrata, ali želite nešto jedinstveno, uočljivo, elegantno i naprosto očaravajuće? Želite podići estetsku vrijednost vaše kuće na najvišu razinu?

Super, jer za vas u ponudi imamo opcije:

  • skriveno krilo jednostrano (izvana)
  • skriveno krilo obostrano (izvana i iznutra)

Također, uz izuzetnu estetiku, sa sistemom skrivenog krila dobili ste povećanu zvučnu i toplinsku izolaciju te pojačanu statiku.

Opcija skriveno krilo dostupna je uz ukrasni panel, boju panela te rukohvat po vašem izboru.

OPCIJA ALUSKIN-ALUMINIJSKA OBLOGA

Pametna tehnika, plemenit dizajn i dugoročna radost
Elegantna je optika trenutačno u trendu i to u cijelom području građevine. Izgled vaših vrata može se oplemeniti aluminijskim oblogama aluplast ALUSKIN.
Pritom se radi o kombinaciji izuzetnih toplinskih karakteristika PVC profila i izuzetnog izgleda aluminija te u toj zajedničkoj igri nastaje proizvod na najvišoj tehničkoj razini, lijepe forme i dizajna koji u sebi krije individualnost.
Završna boja aluminijske obloge moguća je u mnogobrojnim bojama iz RAL karte, tako da nijedna želja neće ostati neispunjena.