logo
Alu i Pvc stolarija, konstrukcije, stakla te prateću opremu i dodatke.
U poslu sa stolarijom smo 20 godina. Obratite nam se s povjerenjem,a mi Vam garantiramo najbolje cijene za najvišu klasu stolarije u Hrvatskoj.

test ispod pvc ulaznih

Trupina / test ispod pvc ulaznih

Opcije za pvc vrata

Izabrali ste ukrasni panel, boju i rukohvata za vaša vrata ali želite nešto jedinstveno, uočljivo, elegantno i naprosto očaravajuće. Želite podignuti estetsku vrijednost vaše kuće na najvišu razinu?

ČELIČNO OJAČANJE REZANO POD KUTEM 45

Čelična ojačanja u vratima rezani pod kutem 45° te zavareni u jednu cjelinu.

Uz vrhunski profil, sistem profila i okov ulazna vrata moraju imati i spojenu unutarnju čeličnu strukturu (ojačanje) da bi bila prvoklasna.

Naša PVC ulazna vrata izrađena su iz najboljeg PVC profila u sistemu najvećeg profila krila (120mm) sa ugrađenim najnaprednijim okovom. Ali za najviše performanse: imaju spojeno čelično ojačanje na način da su čelični profili u vratima rezani pod kutem 45° te su na njihove krajeve ubačene specijalne spojnice za tu namjenu te su iste zavarene, stoga je čelično ojačanje u jednoj cjelini što značajno poboljšava statitku i dugotrajnost samih ulaznih vrata.

Naša vrata i nakon mnogo godina korištenja funkcioniraju kao i prvog dana.

OPCIJA SKRIVENO KRILO

PVC Ulazna vrata sa skrivenim krilom
Atraktivan, zavodljiv i nesvakidašnji izgled…

Izabrali ste ukrasni panel, boju i rukohvata za vaša vrata ali želite nešto jedinstveno, uočljivo, elegantno i naprosto očaravajuće. Želite podignuti estetsku vrijednost vaše kuće na najvišu razinu?

Super jer za vas u ponudi imamo opcije:

  • skriveno krilo jednostrano (izvana)
  • skriveno krilo obostrano (izvana i iznutra)

Također uz izuzetnu estetiku, sa sistemom sakrivenog krila dobili ste povećanu zvučnu i toplinsku izolaciju te pojačanu statiku.

Opcija skriveno krilo dostupna je uz ukrasni panel, boju panela te rukohvat po vašem izboru.

OPCIJA ALUSKIN-ALUMINIJSKA OBLOGA

Pametna tehnika, plemenit dizajn i dugoročna radost

Elegantna optika je momentalno u trendu i to u cijelom području građevine. I izgled Vaših vrata da se oplemeniti: s aluminijskim oblogama aluplast ALUSKIN.

Pri tome se radi o kombinaciji: izuzetnim toplinskim karakteristikama PVC profila i izuzetnom izgledu aluminija, te u toj zajedničkoj igri nastaje proizvod na najvišoj tehničkoj razini, lijepe forme i dizajna koji u sebi krije individualnost.

Završna boja aluminijske obloge moguća je u mnogobrojnim bojama iz RAL karte, tako da niti jedna želja neće ostati neispunjena.