logo
Alu i Pvc stolarija, konstrukcije, stakla te prateću opremu i dodatke.
U poslu sa stolarijom smo 20 godina. Obratite nam se s povjerenjem,a mi Vam garantiramo najbolje cijene za najvišu klasu stolarije u Hrvatskoj.

Blog

Trupina / Uncategorized  / Zašto je naša stolarija napredna i visokih performansi?

Zašto je naša stolarija napredna i visokih performansi?

 

JER SADRŽI:

 1. ENERGETO POWERDUR profile – Najnoviju generacija profila u svijetu sa specijalnim pojačanjem-POWERDUR – (Powerdur je materijal koji se koristi u formuli 1, avioindustriji, autoindustriji i sl.).
 2. COOL-COLORS tehnologiju – Specijalnu tehnologiju – Cool-colors – kod bilo koje izabrane boje (Cool-colors je tehnologija koja hladi profil tj. sprječava pregrijavanje profila tijekom vrelih ljetnih dana).
 3. PLANITHERM 4S EVOLUTION SMART GLASS – Trenutno najnaprednije staklo na tržištu (Planitherm 4s Evolution smart glass je pametno staklo koje služi za cijelu godinu sa promjenjivom funkcijom ovisno o temperaturi i godišnjem dobu, a UV zaštitu i maksimalno propuštanje zdrave prirodne svjetlosti ima tijekom cijele godine jednako).
 4. SAFETEC INSIDE tehnologiju – Safetec inside tehnologiju (Safetec inside je tehnologija 3 brtve, ali ne obične 3 brtve nego identične D vrste sa specijalno dizajniranim profilom za tu namjenu, profil ne smije imati srednju mekanu brtvu nego mora biti čvrsta jer u suprotnom se gubi čvrstoća oslonca, a samim time i “dihtanje” prozora što značajno utječe na toplinsku izolaciju, protuprovalnu zaštitu, zrakonepropusnost i vodonepropusnost).
 5. UV PROTECTION tehnologiju u materijalu profila – UV protection tehnologiju za najveću dugotrajnost i postojanost profila (UV protection je tehnologija materijala koji se nalazi u našim profilima).
 6. SKRIVENI ODVOD – (Kod kupnje i prozora i ALU klupica na zahtjev klijenta možemo staviti skriveni odvod).
 7. PROTUPROVALNI OKOV – Protuprovalni okov (Okov sa protuprovalnim upadnicama za povećanu protuprovalnu zaštitu).
 8. VENTILIRAJUĆI OKOV (Uz standardnu kipu na svakom prozoru je ugrađen i ventilirajući okov koji se aktivira po želji poluolivom prozora tj.”ručicom od prozora”).
 9. STULP GETRIBU ( getriba je centralno zaključavanje drugog krila jednim potezom).
 10. ALUSKIN obloge (Aluskin je ALU obloga na PVC profilima te je dostupna u svim bojama po RAL karti).
 11. SKRIVENO KRILO kod prozora ( To je moguće kod sistema – energeto 5000 powerdur VIEW).
 12. Skriveno krilo kod ulaznih vrata (Opcija jednostrano ili obostrano skriveno krilo kod ulaznih vrata).
 13. ZAVARENA POJAČANJA u krilu ulaznih vrata za najveću čvrstoću i dugotrajnost (Kod svih naših ulaznih vrata su zavarene spojnice te je time znatno produžen vijek trajanja).
 14. Više od 50 boja i dekora te više od 400 boja kod Aluskin obloge (Kod svih boja i dekora koristi se Cool-colors tehnologija za hlađenje profila).
 15. PANORAMA KUTNA STOLARIJA (Mogućnost izrade kutnih kliznih prozora i kutnih kliznih stijena bez fiksnog stupa, znači kad se prozor ili stijena otvore pogled je bez iti jedne prepreke te se pruža panoramski pogled).
 16. BONDING INSIDE tehnologiju za najveću čvrstoću i dugotrajnost (Bonding inside je tehnologija spajanja stakla i krila sa specijalnim masama te PLC strojevima, s ovom tehnologijom imamo najčvršći prozor na svijetu).
 17. OKOV SA POKRETNIM HVATAČIMA (S ovom tehnologijom smanjeno je trenje dok okov se zatvara ili otvara te je time produžen vijek trajanja okova za 30%).
 18. SVI NAŠI PROIZVODI posjeduju ATESTE i CERTIFIKATE od renomiranih svjetskih institucija kao što su TUV, IFT ROSENHEIM, PASSIVE HOUSE INSTITUTE, CE
 19. Naša stolarija je izrađena po RAL smjernicama (Svi ste čuli za RAL smjernice za montažu stolarije, kod nas je i prozor izrađen po RAL standardima).
 20. SIVE BRTVE na stolariji u svijetlo-sivoj boji ( brtve u elegantnoj svijetlo-sivoj boji izrađene od specijalnih masa otporne su te zadržavaju svoja svojstva tj. mekoću kako pri niskim temperaturama tako i na visokim što vam garantira savršeno brtvljenje i nakon puno godina korištenja naše stolarije).
 21. DIZAJN STOLARIJE je pomno smišljen i doveden do savršenstva. Dizajn jasnih linija sa zakošenim i poluzakošenim plohama i neupadljivim sivim brtvama podignut će estetsku vrijednost svakoj građevini.