logo
Alu i Pvc stolarija, konstrukcije, stakla te prateću opremu i dodatke.
U poslu sa stolarijom smo 20 godina. Obratite nam se s povjerenjem,a mi Vam garantiramo najbolje cijene za najvišu klasu stolarije u Hrvatskoj.

Trupina

Naš je cilj dugoročan, a strategija pomno isplanirana. Konstantno idemo ukorak s tehnologijom te se u svojoj ponudi uvijek trudimo imati nove i napredne materijale.

Obratite nam se s povjerenjem, a mi vam garantiramo najbolje cijene za najvišu klasu stolarije u Hrvatskoj.

Kod nas uvijek dobijete više

MARLEX d.o.o.

TRUPINA D.O.O. OVLAŠTENI JE ZASTUPNIK TVRTKE MARLEX ZA PODRUČJA U HRVATSKOJ TE ZA IZVOZ NA EUROPSKA TRŽIŠTA.

MARLEX d.o.o. najveća je i najmodernija tvornica PVC stolarije, ALU stolarije i IZO stakla na Balkanu. Tvornica je u privatnom vlasništvu s proizvodnim pogonima u Varaždinu i posluje od 2003. godine. Zahvaljujući ulaganju u razvoj tehnologija i materijala, trenutačno ima najkvalitetniju stolariju na hrvatskom tržištu. MARLEX proizvode možete pronaći diljem svijeta, a činjenica da je MARLEX stolarija ugrađena u montažne kuće na Antartiku, gdje je prosječna godišnja temperatura -55 °C, govori vam o kakvoj je kvalitetnoj i termički unaprijeđenoj stolariji riječ. Sigurnost, inovacije, vrhunski materijali, moderna tehnologija, zdravo radno okruženje, briga za okoliš te zadovoljni radnici segmenti su koji ovu tvornicu čine izvrsnom.

Službena stranica marle

PVC I ALU STOLARIJA

Prodajna mreža

Get Your Directions

Show Distance In

Use my location to find the closest Service Provider near me

Loading...

Directions

SAVJETI ZA ODRŽAVANJE

VAŠE STOLARIJE

NJEGA PROZORSKIH OKVIRA

Naša stolarija napravljena je od materijala koji je otporan na vremenske uvjete, a istovremeno je vrlo jednostavan za održavanje jer su sve površine iznimno glatke.

Za čišćenje vanjskih površina potrebno vam je obično sredstvo za čišćenje. Onečišćenja nastala od prašine i kiše uklanjaju se vrlo brzo.

Ne biste trebali koristiti žičane spužve i sredstva koja nagrizaju površinu kao što su kiseline, razrjeđivači, benzin i sl.

NJEGA PROZORSKIH BRTVI

Brtve naših PVC prozora izrađene su od visokokvalitetnog i postojanog materijala. Prilikom pranja prozora brtve bi trebalo očistiti od prašine i nečistoća. Preporučujemo redovitu upotrebu silikonskih ulja.

NJEGA PROZORSKIH OKOVA

Kupnjom naše stolarije kupili ste i izuzetan okov, no svakako ga treba redovito održavati. Pokretljivi dijelovi okova podmazuju se uljima za tu namjenu. Preporučujemo ulje u spreju. Niste sigurni kako? Pogledajte u ovoj brošuri.

OSNOVNO NAKON UGRADNJE

Nakon ugradnje stolarije, jako je važno zaštititi prozor prije žbukanja i dok traju građevinski radovi kako bismo spriječili oštećenje profila i okova.